در مورد ختنه نوزاد پسرم راهنمایی می کنید؟ سلام به جراح کودکان مراجعه کنید نیاز به جراحی اصلاحی دارد به احتمال زیاد باید معاینه بشه توسط جراح اطفال. در زیر شش ماه بهتر است شیر خواران به روش حلقه ختنه بشوند البته اگر منظور شما از گوشت اضافه قسمت زیر آلت هست این مطلب به مرور کوچکتر میشود در ضمن کجی هم ممکن هست مادرزادی باشد و لزوما ربطی به ختنه ندارد تنگی مجرا هم باید از نزدیک معاینه بشود بهتر است حضورا به متخصص متبحر در زمینه ختنه مراجعه کنید.

ماهو , نوزاد , ختنه

سلام پسر من ۳ ماهو ۱۴ روزشه و در ۱۷ روزگیش ختنه اش کردیم ب صورت سنتی و البته پزشک بد ختنه اش کرد و بعد ختنه اش گوشت اضافی دور آلتش اومد و کج شد و کج هم ادرار میکنه و هم حس میکنم مجراش تنگه .الان من باید چیکار کنم؟؟
لطفا راهنماییمکنین خیلی میترسم.
البته خوب دستشویی میکنه و مشکلی نداره ولی از لحاظ ظاهرش مشکل داره!!

2
1

در مورد ختنه نوزاد پسرم راهنمایی می کنید؟ ماهو , نوزاد , ختنهسلام به جراح کودکان مراجعه کنید نیاز به جراحی اصلاحی دارد به احتمال زیاد باید معاینه بشه توسط جراح اطفال

-1

در مورد ختنه نوزاد پسرم راهنمایی می کنید؟ ماهو , نوزاد , ختنهدر زیر شش ماه بهتر است شیر خواران به روش حلقه ختنه بشوند البته اگر منظور شما از گوشت اضافه قسمت زیر آلت هست این مطلب به مرور کوچکتر میشود در ضمن کجی هم ممکن هست مادرزادی باشد و لزوما ربطی به ختنه ندارد تنگی مجرا هم باید از نزدیک معاینه بشود بهتر است حضورا به متخصص متبحر در زمینه ختنه مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

روش های ختنه گوناگونی دارند و بسته به روش انجام شده، ممکن است بعضی از نیازهای مراقبت پس از جراحی متفاوت باشند. برخی از موارد از قبیل تورم یا گوشت اضافی ممکن است موقت باشند و با گذشت زمان برطرف شوند. با این حال، در صورتی که بعد از ختنه تغییراتی از قبیل تنگی مجرا ادراری یا ادرار کردن با زحمت مشاهده کردید، باید با پزشک مشورت کنید. این نشان می دهد که ممکن است نیاز به برخورد پزشکی و احتمالاً جراحی دوباره وجود داشته باشد. بنابراین، پیشنهاد می کنم در اولین فرصت با پزشک کودک خود مشورت کنید.

نگرانی شما در مورد ظاهر آلت نوزاد پس از ختنه قابل درک است. مشکلاتی مانند گوشت اضافی و تغییر شکل یا جهت ادرار پس از ختنه می‌تواند ناشی از تکنیک یا درجه ختنه باشد. معمولاً در این شرایط، رشد طبیعی به عنوان یک عامل مهم در بهبود مشکلات جزئی در نظر گرفته می‌شود. با این حال، اگر به نظرتان تنگی مجرا یا تغییر شکل آزاردهنده‌ای وجود دارد، بهتر است دوباره با متخصص اورولوژی کودکان مشورت کنید. گاهی اوقات، نیاز به مداخله جراحی مجدد (مثل ختنۀ بازبینی) برای اصلاح مشکلات وجود دارد. همچنین اگر مجرای ادرار در واقع تنگ شده باشد، ممکن است نیاز به آزمایش‌های تکمیلی داشته باشید. در شرایطی که نوزاد به خوبی ادرار کرده و دفع دارد و این مشکلات تنها به ظاهر مربوط می‌شود، پزشک ممکن است توصیه کند که منتظر رشد طبیعی بمانید و هرگونه تصمیم‌گیری جراحی را به تاخیر بیندازید.