دانه های قرمز دور دهان شیرخوار چیست؟ با سلام ، با توجه به اینکه بثورات دور دهان است و در نقاط دیگر نیست ، بیشتر به درماتیت تماسی مثل پستونک و شیشه شیر و یا ریختن شیر در ناحیه و یا برخورد آب دهان است. توصیه میشه اگه این نواحی شیر یا آب دهان ریخت با آب ولرم با ملایمت شسته بشه و به این ناحیه کرم نرم کننده و مرطوب کننده مثل بالم اتوپیک الوینا یا آیروکس یا ثمین ۳درصد یا در ضمن ترک پستونک به تدریج یا استفاده از انواعی که کمترین تماس و ایجاد حساسیت رو ایجاد کند..

دور , قرمز , دانه , دانه های قرمز

باسلام،دخترم یک و نیم سالشه، مدتیه دور دهنش این دونه ها زده گاهی قرمزتر میشه و بعد دوباره کمرنگ، عکسشو ارسال کردم، علتش چیه؟ چکار کنم برطرف بشه؟ البته یبار دکتر دید گفت حتما به چیزی حساسیت داره ولی خب هیچ دارویی برای اینکه این دونه ها کامل برن نداد، الان تقریبا ۴ ماه هست این دونه ها همچنان هستن، علاوه بر دور دهن یه مقدار هم کنار دماغش اومده،چکار کنم

1
4

دانه های قرمز دور دهان شیرخوار چیست؟ دور , قرمز , دانه , دانه های قرمزبا سلام ، با توجه به اینکه بثورات دور دهان است و در نقاط دیگر نیست ، بیشتر به درماتیت تماسی مثل پستونک و شیشه شیر و یا ریختن شیر در ناحیه و یا برخورد آب دهان است. توصیه میشه اگه این نواحی شیر یا آب دهان ریخت با آب ولرم با ملایمت شسته بشه و به این ناحیه کرم نرم کننده و مرطوب کننده مثل بالم اتوپیک الوینا یا آیروکس یا ثمین ۳درصد یا در ضمن ترک پستونک به تدریج یا استفاده از انواعی که کمترین تماس و ایجاد حساسیت رو ایجاد کند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

دانه‌های قرمز دور دهان کودک می‌تواند ناشی از واکنش آلرژیک به برخی از مواد غذایی یا محیطی باشد. این واکنش می‌تواند با درمان موضعی کرم‌ها یا پمادهای دارای استروئید کوتاه مدت کنترل شود. با این حال، برای جلوگیری از بازگشت و عدم بهبود، باید عامل ایجادکننده حساسیت را بیابید و از محیط کودک دور کنید. اگر با وجود این تدابیر، علائم بهبود نیافت، باید با پزشک خود مراجعه کنید و در مورد اجرای آزمایش‌های حساسیت صحبت کنید.

دانه های قرمز دور دهان در شیرخواران می‌تواند دلایل مختلفی از جمله حساسیت تماسی، اگزمای دهانی یا درموگرافیسم خفیف داشته باشد. مهم‌ترین اقدام، شناسایی محرک یا عامل حساسیت زا است. این می‌تواند شامل آلرژی غذایی (مانند حساسیت به پروتئین شیر گاو)، اثرات بزاق یا تماس با مواد شیمیایی موجود در کرم‌ها و صابون‌ها باشد. در وهله اول، استفاده از محصولات مخصوص نوزادان و اطمینان از مرطوب نگه داشتن پوست با استفاده از مرطوب‌کننده‌های ملایم و بدون عطر توصیه می‌شود. همچنین، مشاوره با یک پزشک متخصص اطفال برای تأیید تشخیص و دریافت راهکارهای بیشتر لازم است. درمان‌های دارویی تنها در صورت تأیید و تحت نظر پزشک باید انجام شود، و عدم مصرف خودسرانه محصولات دارویی می‌تواند از ایجاد عوارض جانبی جلوگیری کند.