دلیل قورت ندادن غذا و نگه داشتن توی دهان چیه؟ سلام دوست عزیز بهتره به متخصص اطفال وکودکان مراجعه بفرمایید تا با معاینه و شرح حال جامع تری راهنمایی بفرمایند. باسلام، بیماریهای مختلف متابولیسم و عصب عضله میتواند علت آن باشد.به فوق تخصص غدد اطفال مراجعه کنید.. سلام وقت بخیر احتمال وجود مشکلات بلع یا دیسفاژی وجود دارد که نوعی ، اختلال در بلع غذا محسوب می شود که فرد طی آن از نوعی ناتوانی در قورت دادن و بلع هر گونه غذا و نوشیدنی از دهان به سمت گلو و پایین تر به سمت مری و در نهایت به سمت معده دارد. بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص می باشد تا تمام مشکلات احتمالی نظیر بیماری ریفلاکس، اختلالات متابولیک را بررسی می کند و در صورت لزوم، آزمایش های ویژه ای را به منظور تشخیص بهتر خود تجویز می کند. در صورت عدم وجود مشکلات فوق، روانشناس کودک و متخصص تغذیه هم می تواند به شما کمک کند..

قورت , ندادن , دلیل

دخترم غذا رو تودهنش نگه میداره دیر قورت میده ،کم میخوره خییلی نگرانم درمانش چیه

3
0

دلیل قورت ندادن غذا و نگه داشتن توی دهان چیه؟ قورت , ندادن , دلیلسلام دوست عزیز بهتره به متخصص اطفال وکودکان مراجعه بفرمایید تا با معاینه و شرح حال جامع تری راهنمایی بفرمایند

0

دلیل قورت ندادن غذا و نگه داشتن توی دهان چیه؟ قورت , ندادن , دلیلباسلام، بیماریهای مختلف متابولیسم و عصب عضله میتواند علت آن باشد.به فوق تخصص غدد اطفال مراجعه کنید.

0

دلیل قورت ندادن غذا و نگه داشتن توی دهان چیه؟ قورت , ندادن , دلیلسلام وقت بخیر احتمال وجود مشکلات بلع یا دیسفاژی وجود دارد که نوعی ، اختلال در بلع غذا محسوب می شود که فرد طی آن از نوعی ناتوانی در قورت دادن و بلع هر گونه غذا و نوشیدنی از دهان به سمت گلو و پایین تر به سمت مری و در نهایت به سمت معده دارد. بهترین کار مراجعه به پزشک متخصص می باشد تا تمام مشکلات احتمالی نظیر بیماری ریفلاکس، اختلالات متابولیک را بررسی می کند و در صورت لزوم، آزمایش های ویژه ای را به منظور تشخیص بهتر خود تجویز می کند. در صورت عدم وجود مشکلات فوق، روانشناس کودک و متخصص تغذیه هم می تواند به شما کمک کند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نگه داشتن غذا در دهان و دیر قورت دادنش توسط کودکان ممکن است ناشی از مشکلات مختلفی باشد. در مواردی ممکن است بی‌میلی به غذا یا احساس ناراحتی ناشی از غذاهای خاص باشد. برخی دیگر از دلایل می‌تواند به سختی جویدن غذا یا مشکلات حسی مرتبط با غذا بازگردد. در مواردی نیز ممکن است کودک از بیماری‌هایی مانند مشکلات گوارشی، اختلالات بلع یا حتی مسائل روانشناختی رنج ببرد. توصیه می‌شود که برای تشخیص دقیق و دریافت راهنمایی‌های مناسب به پزشک یا متخصص گوارش کودکان مراجعه کنید. درمان ممکن است شامل تمرینات خاص برای تقویت عضلات دهان و گلو، رژیم غذایی مناسب، یا درمان‌های رفتاری و حسی باشد.