نحوه استفاده از آمپول زولادکس چگونه است؟ با عرض ادب، با توجه به سوابق ذکر شده ، در صورت صلاحدید پزشک معالج تان بررسی های بیشتر نظیر کورتاژ تشخیصی باید مد نظر قرار بگیرد ، حتی اگر سونوگرافی نیز طبیعی گزارش شده باشد.. با سلام جهت بررسی دقیق نمونه برداری از بافت رحم انجام دهید.

زولادکس , ماه , تزریق , آمپول زولادکس

سلام. من به مدت ۶ ماه آمپول زولادکس یا گوسرلین استفاده کردم.تا دو سال باید تزریق کنم۲ ماه هست با اینکه تزریق میکنم پریود میشم. هر ۲۸ روز یکبار تزریق میکنم. سونو شکم هم انجام دادم مشکلی
نبوده دلیل نگران کننده ای میتونه داشته باشه؟

2
0

نحوه استفاده از آمپول زولادکس چگونه است؟ زولادکس , ماه , تزریق , آمپول زولادکسبا عرض ادب، با توجه به سوابق ذکر شده ، در صورت صلاحدید پزشک معالج تان بررسی های بیشتر نظیر کورتاژ تشخیصی باید مد نظر قرار بگیرد ، حتی اگر سونوگرافی نیز طبیعی گزارش شده باشد.

0

نحوه استفاده از آمپول زولادکس چگونه است؟ زولادکس , ماه , تزریق , آمپول زولادکسبا سلام جهت بررسی دقیق نمونه برداری از بافت رحم انجام دهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آمپول زولادکس (گوسرلین) بازدارنده قوی هورمون رشد است و عموماً برای درمان بیماری‌های وابسته به هورمون مانند سرطان پروستات یا سرطان سینه استفاده می‌شود. استفاده از آن می‌تواند منجر به توقف پریود شود. اگر پس از استفاده مداوم از زولادکس هنوز پریود می‌شوید، شاید نیاز باشد که با پزشک خود مرور شود. همچنین سونوگرافی شکم می‌تواند برای بررسی سلامت رحم و تخمدان‌های شما مفید باشد.

آمپول زولادکس که با نام گوسرلین نیز شناخته می‌شود، غالباً برای درمان برخی شرایط مانند سرطان پروستات، سرطان سینه و یا آندومتریوز استفاده می‌شود. هدف از استفاده زولادکس کاهش تولید هورمون‌های جنسی است که در نتیجه منجر به توقف سیکل قاعدگی می‌گردد. اگر شما با تزریق مرتب این دارو هنوز قاعدگی را تجربه می‌کنید، می‌تواند نشان‌دهنده یکی از چندین فاکتور باشد. یکی از احتمالات می‌تواند این باشد که بدن شما در آستانه تنظیم به تغییرات هورمونی ناشی از دارو است و این وضعیت ممکن است طی مدت کوتاهی خود به خود بهبود یابد. اما همچنان نیاز به بررسی دقیق‌تری از سوی پزشک معالج تان است تا مطمئن شوید هر عاملی که باعث این اتفاق شده است، مورد ارزیابی قرار بگیرد. سونوگرافی و آزمایش‌های دیگر برای رد هرگونه مشکل باید بررسی شوند. دلایل دیگر ممکن است شامل دوز ناکافی، نوع تزریق یا تمامیت تزریق دارو باشد. با پزشک معالج خود مشورت کرده و این موضوع را مطرح کنید. احتمالا پزشک تان تصمیم می‌گیرد تا دوز دارو را تغییر دهد یا آزمایش‌های بیشتری برای ارزیابی وضعیت شما انجام دهد. قطعاً توصیه می‌شود هر گونه تغییر یا نگرانی را با متخصص مربوطه در میان بگذارید.