نوزاد 20 روزه قلبش سوراخ هست آیا خطرناک است؟ سلام. به خانم دکتر ملکان در مرکز طبی کودکان خیابان دکتر غریب مراجعه نمایید.. سلام. احتمالا ASD و PS ذکر شده که در صورت تنگی خفیف تا متوسط دریچه و سوراخ بین دهلیزی توصیه به تحت نظر بودن میشه و با افزایش رشد سوراخ میتواند کوچکتر شده و تنگی هم میتواند بیشتر ویا بدون تغییر یا کمتر شود اکو بعدی روند تغییرات را قابل قضاوت میکند.

سوراخ , قلبش , نوزاد

سلام یه نوزاد دارم ۲۰ روزه .۳۷ هفته به دنیا امد با وزن ۲کیلو و ۶۰۰ گرم .بردیمش اکو قلب گفتن قلبش یه سوراخ به قطر ۸ میلی متر داره ولی جای حساس نیس.یکی از رگ های بین ریه و قلبش هم تنگه.به ما گفتن برید دوماه دیگه مجدد بیاید اکو.مشکل تنفسی نداره از نظر ظاهر هم موردی نداره رنگشم تغییر نمیکنه .رنگ لباشم معمولیه.میخواستم ببینم خطرناک نیس ایا سوراخ و تنگی رگ درمان میشه با اضافه وزن؟شما چه توصیه ای میفرمایید
با تشکر

2
0

نوزاد 20 روزه قلبش سوراخ هست آیا خطرناک است؟ سوراخ , قلبش , نوزادسلام. به خانم دکتر ملکان در مرکز طبی کودکان خیابان دکتر غریب مراجعه نمایید.

0

نوزاد 20 روزه قلبش سوراخ هست آیا خطرناک است؟ سوراخ , قلبش , نوزادسلام. احتمالا ASD و PS ذکر شده که در صورت تنگی خفیف تا متوسط دریچه و سوراخ بین دهلیزی توصیه به تحت نظر بودن میشه و با افزایش رشد سوراخ میتواند کوچکتر شده و تنگی هم میتواند بیشتر ویا بدون تغییر یا کمتر شود اکو بعدی روند تغییرات را قابل قضاوت میکند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در مورد سوراخ قلبی به قطر ۸ میلی‌متر در نوزادان نارس (37 هفته) مانند فرزند شما، مهم است که تحت نظر متخصص قلب کودکان باشید. بسیاری از سوراخ‌ها در دیواره بین دهلیزی (ASD) یا بین بطنی (VSD) ممکن است با رشد کودک و بافت بدن، کوچک‌تر شوند یا بطور خودکار بسته شوند. با این حال، اندازه و مکان سوراخ مهم هستند زیرا بزرگترین خطر آنها افزایش بار فشاری بر روی قلب و بروز نارسایی قلبی است. تنگی رگ بین ریه و قلب که به آن پاتولوژی داکتوس آرتریوز معروف است، می‌تواند بر گردش خون تأثیر بگذارد. درمان این وضعیت ممکن است به عمل جراحی بستگی داشته باشد. توصیه می‌کنم برای تصمیم‌گیری در مورد درمان‌های لازم براساس تغییرات رشدی کودک، با متخصص قلب کودکان در ارتباط بمانید و پیگیری‌های توصیه شده نظیر اکوکاردیوگرام را به طور منظم انجام دهید. تغییر رنگ پوست و یا تغییر در تنفس می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل جدی‌تر باشد و باید فوراً به پزشک اطلاع داده شود.