لکه روی قلب جنین دیده شده مشکل چیست چکار کنم؟ سلام به پره ناتالوژیست مراجعه کنید چون شما دو soft markerدارید وامکان وجود اختلالات ژنتیکی بیشتر از افراد عادی است. وقت بخیر در این موارد آزمایش NIPT توصیه میشود. در صورت طبیعی بودن آزمایش و سونوگرافی دقیق جنین، در اکثر مواقع این ضایعات برطرف خواهند شد. اکو قلب جنین در18 و 24 هفتگی نیز تکرار شود.. دیدن لکه در قلب اکر تنها یافته است نگران نباشید فقط اکو قلب جنین در 24 هفته شود. سلام بهتره niptانجام بگردد،،،،،،،،،،،،،،،.

قلب , جنین , لکه

سلام من ۴ماهه باردارم غربالگری دوم انجام دادم گفتند روی قلب جنین یک لکه در سمت چپ قلب وجود و ادرار دیر تخلیه میشه اکو قلب هم انجام دادم وگفتند اکو دوره نوزادی توصیه میشه ۰نمیدونم خیلی ناراحتم چیکار کنم لطفا کمکم کنید .دکتر خودم گفت احتمال هست سقط بشه ولی من نمیخام نمیتونم باید چیکار کنم ؟

4
0

لکه روی قلب جنین دیده شده مشکل چیست چکار کنم؟ قلب , جنین , لکهسلام به پره ناتالوژیست مراجعه کنید چون شما دو soft markerدارید وامکان وجود اختلالات ژنتیکی بیشتر از افراد عادی است

-1

لکه روی قلب جنین دیده شده مشکل چیست چکار کنم؟ قلب , جنین , لکهوقت بخیر در این موارد آزمایش NIPT توصیه میشود. در صورت طبیعی بودن آزمایش و سونوگرافی دقیق جنین، در اکثر مواقع این ضایعات برطرف خواهند شد. اکو قلب جنین در18 و 24 هفتگی نیز تکرار شود.

1

لکه روی قلب جنین دیده شده مشکل چیست چکار کنم؟ قلب , جنین , لکهدیدن لکه در قلب اکر تنها یافته است نگران نباشید فقط اکو قلب جنین در 24 هفته شود

0

لکه روی قلب جنین دیده شده مشکل چیست چکار کنم؟ قلب , جنین , لکهسلام بهتره niptانجام بگردد،،،،،،،،،،،،،،،

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مشاهده لکه در ناحیه قلب جنین در سونوگرافی غربالگری دوم بارداری می‌تواند نگران‌کننده باشد، اما لازم است بدانید که این وضعیت در بسیاری از موارد ممکن است بدون عارضه باشد. این لکه‌ها، که اغلب به‌عنوان 'Echogenic Intracardiac Focus' (EIF) شناسایی می‌شوند، معمولاً ضایعات کوچک کلسیمی در عضله قلب هستند. بیشتر اوقات، EIF خود به خود بدون هرگونه تأثیر منفی بر سلامت کودک از بین می‌رود و نیازی به درمان ندارد.با این حال، به دلیل ارتباط احتمالی آن با برخی شرایط ژنتیکی مانند سندرم داون، پیگیری‌های دقیق‌تر مانند آزمایشات دی‌ان‌ای آزاد جنینی (NIPT) یا آمنیوسنتز، برای استثناء بیماری‌های کروموزومی ممکن است توصیه شود. همچنین، تأخیر در تخلیه ادرار مذکور نیز می‌بایست توسط یک متخصص ادراری-کلیوی جنین مورد ارزیابی قرار گیرد تا هرگونه مشکل مسیر ادراری بررسی و درمان شود.توصیه بر این است که در این دوران، حتماً به توصیه‌های پزشک خود گوش دهید و در صورت لزوم، به متخصص قلب اطفال و یا ژنتیک مراجعه کنید تا از سلامت کامل جنین اطمینان حاصل شود و مداخلات لازم به موقع انجام پذیرد. از سقط جنین بدون مشاوره‌های کافی و بررسی‌های دقیق پزشکی باید پرهیز کرد.