آیا حلیم برای ورم معده خوب است و سینیزوت تاثیری بر چشم دارد؟

سلام من از شما عزیزان سوالی داشتم که آیا خوردن حلیم برای افرادی که ورم معده دارند خوب هست و همچنین سینیزوت در سر باعث تار دیدن چشم می شود؟

2

حلیم تاثیری در درمان ورم معده ندارد فقط ممکنه مختصر علایم رو بصورت موقتی کاهش بده

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
1

سلام در درمان ورم معده تاثیری ندارد

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
1

برای درمان که تاثیری ندارد اما ضرری هم ندارد

دکتر زینب السادات نوابی

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی
دکتر زینب السادات نوابی
2

سلام،خیر،تاثیر خاصی ندارد در ورم معده،سیونزیت در موارد حاد و شدید ممکن است تاری دید ایجاد کند

دکتر فرانک خسروی

متخصص داخلی
دکتر فرانک خسروی
1

سلام روز بخیر خیر تاثیری روی التهاب و ورم معده ندارد هرچند حلیم به علت علظت مواد ان و عدم وجود مواد سرخ شده در ان باعث بهبود موقت ریفلاکس و علائم معده میشود.

دکتر ساسان خاکپور

متخصص داخلی
دکتر ساسان خاکپور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

حلیم معمولا به عنوان غذایی سرشار از فیبر توصیف می شود که می تواند به تخلیه مناسب معده کمک کند و بنابراین ممکن است برای کسانی که ورم معده دارند مفید باشد. با این حال، بسته به میزان شدت ورم و محدودیت های رژیم غذایی فرد، این ممکن است تغییر کند. همچنین در خصوص سینیزوت، این دارو معمولا برای درمان بیماری های مزمن تنفسی و آسم تجویز می شود و برخی از عوارض جانبی شایع آن عبارتند از اختلال در خواب، اضطراب و افزایش ضربان قلب. اگر تاری بینایی یک عارضه جدید است، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

حلیم غذایی سنگین و حاوی میزان زیادی چربی و ادویه است و برای افرادی که مشکلات گوارشی مانند ورم معده دارند، ممکن است مشکلاتی همچون سوزش سر دل یا ناراحتی گوارشی ایجاد کند. این افراد بهتر است از مصرف زیاد غذاهای چرب و سنگین خودداری کنند و در صورت میل به خوردن حلیم، مقدار کم آن را پس از مشاوره با پزشک مصرف کنند. در مورد سینوزیت و تاثیر آن بر بینایی، این بیماری می‌تواند باعث فشار روی سینوس‌های اطراف حفره‌های چشم شود که منجر به تار شدن بینایی یا درد در اطراف چشم‌ها می‌شود. این اثرات معمولاً موقتی بوده و با درمان سینوزیت بهبود می‌یابند. اگر تاری دید ادامه داشت یا بدتر شد، بهتر است توسط یک پزشک یا متخصص چشم مورد ارزیابی قرار گیرد.