علت قطع نشدن خونریزی پریود چیست؟

سلام و وقت بخیر.الان نزدیک بیست روزه که پریودم و پریودیم قط نمیشه دیگه احساس ضعف و بی رمقی دارم آیا میشه از قرص سیپترون استفاده کنم؟و اینکه با توجه به سنم و سابقه ژنتیکی خانواده که تو این سن یائسه میشن این قرص باعث یائسگی من نمیشه؟اگه توصیه ای دارید ممنون میشم بفرمایید.

2

عزیز با توجه به سنتون ابتدا باید یه سونوگرافی انجام بدین و بعد بر اساس صخامت دیواره رحمتون داروی مناسب براتون تجویز بشه،بعد از 40 سالگی بهتره قرص های هورمونی حاوی استروژن مصرف نشه، نیاز هست که شما مراجعه داشته باشید تا با توجه به خونریزی طولانی مدت تون اقدامات لازم براتون انجام بشه.

دکتر فاطمه صفوی

متخصص زنان و زایمان و نازاییو جراحی های زیبایی زنان
دکتر فاطمه صفوی
0

سلام برای بررسی وضعیت رحم سونو گرافی ودر صورت لزوم آزمایش هورمونی انجام شود

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
0

عزیزم این قرص یائسگی نمی دهد ولی در حال حاضر هم دلیلی برای تجویز ندارد و باید سونوگرافی و آزمایش هورمونی انجام دهید تا علت آن مشخص شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
2

با عرض ادب، پیش از مصرف هر گونه دارو صحیح تر است در قدم اول به منظور تشخیص علت جهت معاینه و سپس انجام سونوگرافی رحم و آزمایشات هورمونی به متخصصین زنان مراجعه نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با درود این قرص در ایجاد یائسگی نقشی نداره ولی بهتره برای بند اومدن خونریزیتون تحت نظر پزشک معالج باشید بررسی سونوگرافی و هورمونی لازم دارید

دکتر آزرمیدخت شجاعی

متخصص جراح زنان و زایمان و نازایی
دکتر آزرمیدخت شجاعی
0

سلام عزیزم در این خونریزی برای ما مهم است که ببینیم ضخامت آندومتر رحم چقدر است حتما نیاز به مراجعه حضوری است و همچنین در سن شما معمولا به راحتی داروهای هورمونی تجویز نمی شود چون خیلی عوارض دارد باید حضوری مراجعه فرمایید بررسی شوید و درمانهای لازم انجام شود

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

خونریزی طولانی‌مدت پریود می‌تواند بر اثر اختلالات هورمونی، پلیپ های رحمی، یا بیماری‌هایی مانند فیبروئید های رحمی باشد. قرص سیپترون برای تنظیم سیکل پریود تجویز می‌شود و باعث یائسگی نمی‌شود. با این حال، استفاده طولانی مدت از آن می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. در نهایت، مراجعه به پزشک متخصص زنان برای ارزیابی کامل شما و تجویز درمان مناسب، امری حیاتی است.

قطع نشدن خونریزی پریود می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله اختلالات هورمونی، فیبروئید رحمی، پولیپ، اختلالات تیروئید یا مصرف برخی داروها. اگر بوده است که یا خونریزی بیش از حد دارید و یا پریود متوقف نمی‌شود، مشورت با پزشک ضروری است. استفاده از قرص‌های سیپترون استات می‌تواند به تنظیم سیکل‌های قاعدگی کمک کند؛ با این حال، بهترین گزینه این است که این موضوع تحت نظر متخصص زنان و زایمان بررسی شود تا دلیل اصلی شناسایی و درمان مناسب توصیه شود. نگرانی‌هایی در خصوص یائسگی زودرس با استفاده از این قرص وجود ندارد، اما به خصوص با سابقه ژنتیکی شما، بهتر است که درباره تمامی ریسک‌ها با پزشک خود مشورت کنید. توصیه می‌شود که برای بررسی وضعیت سلامتی خود و دریافت بهترین راه‌کارهای درمانی به پزشک متخصص مراجعه کنید.