علل خارش کوش چیست؟ سلام ، احتمالا مبتلا به عفونت گوش خارجی شدید که ناشی از دستکاری مجرای گوش هست ، به همکاران متخصص گوش و حلق و بینی یا داخلی مراجعه کنید تا درمان صورت بگیره. سلام در جواب کوتاه بهترین کار عدم دستکاری ، مراجعه به جراح متخصص گوش و حلق و بینی می باشد . -گوش پاک کن قاتل گوش است این جمله را فراموش نکنید ! درد ای که احساس میکنید درد ارجاعی است ، به علت اینکه عصب دهی مناطق سروگردن مشترک است . « خارش گوش » غیر از بیماری های که فقط کانال خارجی گوش را درگیر میکنند ، بسیاری از بیماری های پوستی مخصوصا حساسیت های پوستی به مواد شوینده( شامپو سر ! مخصوصا) ، اگزما ، پسوریازیس ، و در مواردی وسواس افراد برای تمیز کردن بیش از حد گوش! و یا عادت های مثل خاراندن عصبی یا استفاده از گوش پاکن ، خودکار و کلید در کانال گوش باعث سیکل معیوب ازردگی پوست ، التهاب ودر مواردی عفونت و خارش که یگدیگر را تقویت می کنند میشود ، درمان در تشخیص و معاینه دقیق و توقق این سیکل معیوب( تغیرر رفتاری و پرهیز از خارش، تغییر شامپو و نحوه درست حمام و تمیز کردن گوش پس از حمام و استخر و اب تنی و در صورت ازوم درمان دارویی ( قطره ، پماد ، قرص ) می باشد . در خانم ها یک سیکل معیوب autoinoculation « خود عفونی » وجود دارد که عفونت های قارچی ناحیه تناسلی که باعث خارش مختصر وکم اهمیت است ، قارچ با خاراندن و یا حتی انتقال لباس زیر جهت تعویض و شستشو ، زیر ناخن ها و انگشتان دست باقی می ماند و با خاراندن گوش این عفونت را خود فرد از جایی به جای دیگر می برد . درمان ان نیازمند شکستن این سیکل عفونی و درمان همزمان با قرص خوراکی ضد قارچ ( فلوکونازول ) ، درمان های موضعی برای گوش ،ناحیه تناسلی است. لباس زیر کاملا باید نخی باشد ، حتی بھتر است وسط لباس زیر کھ در تماس با ناحیھ تناسلی است را پس از شستن اتو کنید ناخن ھای خود را کاملا کوتاه کنید و در محلول اب و جوش شیرین دست را ١٠ دقیقھ بگذارید و با فرچھ و یا مسواک زیر ناخن ھا را کاملا تمیز کنید رژیم ھای حاوی مواد پروبیوتیک مصرف کنید رژیم ھای غذایی پر از قند و افرادیکھ مقاومت بھ انسولین دارند ) یک مرحلھ قبل از ایجاد بیماری قند ( بھ درمان قارچ مقاوم ھستند توصیھ میکنم حتما تست قند ) تست ناشتا تست قند دوساعتھ و HbA1C ( انجام دھید پرھیز از استفاده مرتب و خودسرانھ از انتی بیوتیک استفاده نادرست از روش ھای جلوگیری از بارداری ) ژل ھا واسپری ھای ضد اسپرم یا مواد لوبریکانت غیر استاندارد ( ، فعالیت ھای جنسی، ریختن مواد غذایی مخصوصا شیرین مثل شکلات و عسل بر روی اندام جنسی ، خودارضایی و مالیدن واژن و اطراف ان ، استفاده از اسباب بازی ھای جنسی یا وایبرتور کھ تمیز نشده اند ، استفاده بیش از حد از دوش ھای واژینال یا تمیزکننده ھای واژن ھمراه با عطر ھای مختلف ) باکتری ھای خوب کھ در برابر قارچ مقاومت ایجاد میکنند را ازبین می برند ( زمینھ مزمن شدن را فراھم میکند توجھ داشتھ باشید شریک جنسی شما حتی در صورت نداشتن علامت میتواند ناقل بیماری باشد و باعث مزمن شدن عفونت شود و ایشان ھم باید درمانشوند.

کوش , خارش

سلام یه چند وقته گوشم خیلی خارش دارم منم همیشه گوش پاکن میکنم توش. الان از دیروز وحشتناک درد گرفته جوری که حس میکنم یه طرف گلومم دردناک شد وقتی چیزی میخورم گوشم و یه طرف گلوم درد میگیره. ترشح و تب و اینام ندارم،لوزه هامم بزرگ نشدن ولی خیلی عذاب میکشم. الان باید چکار کنم؟ برای این درد و خارش چکار کنم؟

2
0

علل خارش کوش چیست؟ کوش , خارشسلام ، احتمالا مبتلا به عفونت گوش خارجی شدید که ناشی از دستکاری مجرای گوش هست ، به همکاران متخصص گوش و حلق و بینی یا داخلی مراجعه کنید تا درمان صورت بگیره

0

علل خارش کوش چیست؟ کوش , خارشسلام در جواب کوتاه بهترین کار عدم دستکاری ، مراجعه به جراح متخصص گوش و حلق و بینی می باشد . -گوش پاک کن قاتل گوش است این جمله را فراموش نکنید ! درد ای که احساس میکنید درد ارجاعی است ، به علت اینکه عصب دهی مناطق سروگردن مشترک است . « خارش گوش » غیر از بیماری های که فقط کانال خارجی گوش را درگیر میکنند ، بسیاری از بیماری های پوستی مخصوصا حساسیت های پوستی به مواد شوینده( شامپو سر ! مخصوصا) ، اگزما ، پسوریازیس ، و در مواردی وسواس افراد برای تمیز کردن بیش از حد گوش! و یا عادت های مثل خاراندن عصبی یا استفاده از گوش پاکن ، خودکار و کلید در کانال گوش باعث سیکل معیوب ازردگی پوست ، التهاب ودر مواردی عفونت و خارش که یگدیگر را تقویت می کنند میشود ، درمان در تشخیص و معاینه دقیق و توقق این سیکل معیوب( تغیرر رفتاری و پرهیز از خارش، تغییر شامپو و نحوه درست حمام و تمیز کردن گوش پس از حمام و استخر و اب تنی و در صورت ازوم درمان دارویی ( قطره ، پماد ، قرص ) می باشد . در خانم ها یک سیکل معیوب autoinoculation « خود عفونی » وجود دارد که عفونت های قارچی ناحیه تناسلی که باعث خارش مختصر وکم اهمیت است ، قارچ با خاراندن و یا حتی انتقال لباس زیر جهت تعویض و شستشو ، زیر ناخن ها و انگشتان دست باقی می ماند و با خاراندن گوش این عفونت را خود فرد از جایی به جای دیگر می برد . درمان ان نیازمند شکستن این سیکل عفونی و درمان همزمان با قرص خوراکی ضد قارچ ( فلوکونازول ) ، درمان های موضعی برای گوش ،ناحیه تناسلی است. لباس زیر کاملا باید نخی باشد ، حتی بھتر است وسط لباس زیر کھ در تماس با ناحیھ تناسلی است را پس از شستن اتو کنید ناخن ھای خود را کاملا کوتاه کنید و در محلول اب و جوش شیرین دست را ١٠ دقیقھ بگذارید و با فرچھ و یا مسواک زیر ناخن ھا را کاملا تمیز کنید رژیم ھای حاوی مواد پروبیوتیک مصرف کنید رژیم ھای غذایی پر از قند و افرادیکھ مقاومت بھ انسولین دارند ) یک مرحلھ قبل از ایجاد بیماری قند ( بھ درمان قارچ مقاوم ھستند توصیھ میکنم حتما تست قند ) تست ناشتا تست قند دوساعتھ و HbA1C ( انجام دھید پرھیز از استفاده مرتب و خودسرانھ از انتی بیوتیک استفاده نادرست از روش ھای جلوگیری از بارداری ) ژل ھا واسپری ھای ضد اسپرم یا مواد لوبریکانت غیر استاندارد ( ، فعالیت ھای جنسی، ریختن مواد غذایی مخصوصا شیرین مثل شکلات و عسل بر روی اندام جنسی ، خودارضایی و مالیدن واژن و اطراف ان ، استفاده از اسباب بازی ھای جنسی یا وایبرتور کھ تمیز نشده اند ، استفاده بیش از حد از دوش ھای واژینال یا تمیزکننده ھای واژن ھمراه با عطر ھای مختلف ) باکتری ھای خوب کھ در برابر قارچ مقاومت ایجاد میکنند را ازبین می برند ( زمینھ مزمن شدن را فراھم میکند توجھ داشتھ باشید شریک جنسی شما حتی در صورت نداشتن علامت میتواند ناقل بیماری باشد و باعث مزمن شدن عفونت شود و ایشان ھم باید درمانشوند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

احتمالاً خارش و درد گوش شما ناشی از التهاب گوش و استخوانک گوش است که می‌تواند منجر به درد گلو نیز شود. این شرایط ممکن است ناشی از عفونت باکتریایی یا ویروسی، جراحی قبلی یا علل دیگر باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود که به یک متخصص گوش، حلق، و بینی مراجعه کنید. متخصص پس از انجام بررسی‌های لازم مانند انجام آزمون‌های تصویربرداری ممکن است راهکارهای مناسبی ارائه دهد. همچنین از خود درمانی و وارد کردن اشیاء به گوش باید خودداری کنید تا مشکل شما بدتر نشود. این مشکلات ممکن است نشانه مشکلات جدی‌تری باشند؛ بنابراین تا انجام مشاوره حرفه‌ای اقدام به درمان نکنید.