ایا پرولاکتین 848 نیاز به ام ار ای دارد؟

با سلام
در شهریور ۹۷ آزمایش پرولاکتین دادم ۸۰ بود درحال که رنج ۲تا ۲۸.۵ بود دکترم برام داروی کابرگولین تجویز کرد و بعد از مصرف داروها در رنج نرمال قرار گرفت ،الان دوباره به دلیل اختلال قاعدگی آزمایش پرولاکاتین دادم نتیجه ۸۴۸ است درحالی که رنج نرمال ۴۰ تا ۵۳۰ در واحد miu/l می باشد .می دانم که پرولاکتین دوباره بالا رفته سوالم از شما پزشکان محترم این است با این شرایط پرولاکتین انقدر بالاست که نیاز به mri هست باشد ،یا مثل شرایط اولیه است؟

1

ضمن عرض سلام، افزایش پرولاکتین دلایل مختلفی داشته و قسمتی از بررسی های علت ایجاد کننده ی آن ،شامل انجام ام.آر.آی هیپوفیز می گردد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام حتما باید MRI از هیپوفیز انجام شود نگران نباشید بیشتر موارد علل خوش خیم دارد

دکتر عباس قاسمی

متخصص داخلی
دکتر عباس قاسمی
0

سلام دوست عزیز در صورت علایم اختلال بینایی و سردرد با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنید ودر صورت لزوم mriانجام خواهد شد

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
0

سلام.عزیزم تحت درمان باشید و بتدریج دوز دارو کاهش داده و درصورت افزایش مجدد MRI هیپوفیز انجام دهید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

سلام عزیزم MRI جهت بررسی هیپوفیز انجام شود.

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

افزایش شدید پرولاکتین ممکن است نشان دهنده وضعیتهایی همچون وجود توموری کوچک در غده ی هیپوفیز باشد. در صورتی که پرولاکتین به میزانی افزایش یابد که با دارو کنترل نشود و یا همراه با علائم دیگری همچون بینایی محدود باشد، ممکن است آم ار ای لازم باشد. با آزمایشات و مشاهده ی واکنش بدن به درمان می توان تصمیم گیری کرد. بنابراین، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

سلام. سطح پرولاکتین ٨٤٨ miu/l نشان‌دهنده افزایش چشمگیر پروتئین پرولاکتین در بدن است که ممکن است دلایل مختلفی از جمله آدنومای هیپوفیز (پرولاکتینوما) داشته باشد. در شرایطی که سطح پرولاکتین بالایی وجود دارد و همزمان علائمی نظیر اختلال قاعدگی مشاهده می‌شود، انجام MRI به منظور بررسی دقیق‌تر و تشخیص علت اصلی افزایش پرولاکتین توصیه می‌شود. با توجه به استفاده شما از داروی کابرگولین و بازگشت سطح پرولاکتین به مقدار بالاتر، ممکن است نیاز به بررسی و مدیریت دقیق‌تری توسط پزشک متخصص غدد و یا نورولوژیست داشته باشید. در هر صورت، توصیه می‌شود با پزشک متخصص خود مشورت کرده و بر اساس شرایط بالینی خاص خود، تصمیم به انجام MRI را بگیرید.