سردرد های شقیقه و سنگینی سر و تیر کشیدن شقیقه ها به چه دلیلیه؟

سلام وقت خوش من گاهی موقعا سردرد بدی میگرم وقتی تایم زیادی به گوشی نگاه میکنم شقیقه هام نبض میزنه و انگار سرم سنگینی میکنه چشام سیاهی میره و وقتی داخل ماشین باشم سرم تکون میخوره تیر میکشه آیا من مشکل اعصاب یا چیزی دیگه ای دارم؟

-1

سلام بدون بررسی اظهار نظر ممکن نیست.بهتر هست به متخصص مغز واعصاب مراجعه کنید

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام اول چک کنید که چشم هاتون ضعیف نباشه البته نگاه کردن مداوم به مانیتور ایجاد مشکل میکنه و با متخصص مغز واعصاب صحبت کنید

دکتر مریم السادات هاشمی

متخصص زنان و زایمان
دکتر مریم السادات هاشمی
0

ام ار ای مغز انجام بدین ام ار ای مغز انجام بدین

دکتر سوزان رحیمی

متخصص بیماری های مغز و اعصاب و ستون ف...
دکتر سوزان رحیمی
-1

سلام احتمالا مبتلا میگرن هستید به متخصص مغز و عذاب مراجعه کنید.

دکتر زهرا قورچیان

متخصص مغز و اعصاب
دکتر زهرا قورچیان
0

با سلام و تشکر توصیه به معاینه توسط،پزشک،متخصص میباشد

دکتر پویان سلاجقه

متخصص جراحی مغز و اعصاب
دکتر پویان سلاجقه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شما توصیفاتی ارائه دادید که ممکن است به یک وضعیت به نام 'شقیقه استرسی' اشاره داشته باشد. این وضعیت می تواند با استرس، تنش چشمی (مثل کار طولانی مدت با گوشی) یا تغییرات ناگهانی در محیط (مانند تکان خوردن در ماشین) ایجاد شود. شما باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا در مورد این وضعیت و راههای کنترل آن راهنمایی شوید.

سلام. سردردهایی که در شقیقه‌ها حس می‌شود و همراه با سنگینی سر و تیر کشیدن باشد می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از شایع‌ترین دلایل، فشار عصبی و استرس است که می‌تواند منجر به سردردهای تنشی شود. همچنین، استفاده طولانی مدت از گوشی و خیره شدن به صفحه نمایش ممکن است موجب خستگی چشم و سردرد شود. حرکت کردن در ماشین نیز می‌تواند سردردها را تشدید کند، این حالت معمولاً در افراد مبتلا به میگرن یا بیماری حرکتی رخ می‌دهد. برای کاهش این علائم، سعی کنید از نگاه طولانی مدت به صفحه نمایش خودداری کنید و استراحت‌های کوتاه مدتی بین کار با گوشی داشته باشید. همچنین، مصرف آب کافی، خواب مناسب و مدیریت استرس می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند. در صورت ادامه علائم یا تشدید آن‌ها، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا دلایل زمینه‌ای دیگر مانند میگرن یا مشکلات بینایی بررسی شود.