این داروهارو مصرف میکنم برای تپش قلب آیا درست هست؟ سلام. برای کنترل استرس پزشک متخصص اعصاب وروان بباید تلفنی یا حضوری شما را ویزیت کند. دوره درمان چندین ماه طول مبکشدو هرزمان دارو قبل ان قطع شود علابم مجدد عود خواهند کرد.استرس ممکنست مشکلاتی در قلب و دستگاه تنفس و گوارش و حافظه و خواب و عملکردهای شما ایجاد کند و نباید به حال خود رهاشود.ضمنا ارمایشاتی هم لازمست برای بررسی بیشتر برای شما انجام شود.. سلام بله کلردیازپوکساید اعتیاد آوره ، اگر 5 می خورید دیگه یک روز درمیونش کنین برای یک هفته و سپس قطعش کنید فلوکستین هم در دسته خودش داروی خوبی نیست بخصوص که خودش مشکلات گوارشی می ده . به نظر من دختر 17 ساله خیلی زوده که اینا رو بخوره و نیاز هم نیست در مورد ضربان به من بگید فشارتون چنده ؟چون اگه پایین باشه با خورن پرانول پایین تر میوفته و جبرانش ضربان رو بالاتر می بره. سلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد مساله شما اضطراب است که می بایست مورد ارزیابی دقیقتری قرار گیرد. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد. خواب آلودگی شما به احتمال زیاد ناشی از مصرف پوکساکیم است . پوکساکیم از دسته داروهای آرامبخش است که می تواند باعث وابستگی شود. فلوکستین نیز انتخاب چندان مناسبی برای شما نیست چرا که می تواند به تشدید اضطراب در روزهای اولیه مصرف دارو بیانجامد. بنابراین لازم است داروهای مناسب تری برای شما تجویز گردد و توصیه می کنم برای این منظور به روانپزشک مراجعه داشته باشید..

تپش , داروهارو , تپش قلب

با سلام
من ب دلیل تپش قلب و ضربان قلب غیر عادی ب پزشک مراجعه کردم
ضربان قلب من تو حالت معمولی بین ۱۱۵ الی ۱۲۵ و گاهی بالاتر هم هست
دکتر برای من قرص پروپرانولول .فلوکستین.پوکساکیم تجویز کرده
بعد از خوردن این قرصا خیلی حالت گیجی و خوابالودی دارم
موارد مصرف این قرص ها چی هست؟
اعتیاد آور نیستن؟
به دلیل این حالات میتونم سر خود قطع کنم قرصم رو؟

3
0

این داروهارو مصرف میکنم برای تپش قلب آیا درست هست؟ تپش , داروهارو , تپش قلبسلام. برای کنترل استرس پزشک متخصص اعصاب وروان بباید تلفنی یا حضوری شما را ویزیت کند. دوره درمان چندین ماه طول مبکشدو هرزمان دارو قبل ان قطع شود علابم مجدد عود خواهند کرد.استرس ممکنست مشکلاتی در قلب و دستگاه تنفس و گوارش و حافظه و خواب و عملکردهای شما ایجاد کند و نباید به حال خود رهاشود.ضمنا ارمایشاتی هم لازمست برای بررسی بیشتر برای شما انجام شود.

0

این داروهارو مصرف میکنم برای تپش قلب آیا درست هست؟ تپش , داروهارو , تپش قلبسلام بله کلردیازپوکساید اعتیاد آوره ، اگر 5 می خورید دیگه یک روز درمیونش کنین برای یک هفته و سپس قطعش کنید فلوکستین هم در دسته خودش داروی خوبی نیست بخصوص که خودش مشکلات گوارشی می ده . به نظر من دختر 17 ساله خیلی زوده که اینا رو بخوره و نیاز هم نیست در مورد ضربان به من بگید فشارتون چنده ؟چون اگه پایین باشه با خورن پرانول پایین تر میوفته و جبرانش ضربان رو بالاتر می بره

0

این داروهارو مصرف میکنم برای تپش قلب آیا درست هست؟ تپش , داروهارو , تپش قلبسلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد مساله شما اضطراب است که می بایست مورد ارزیابی دقیقتری قرار گیرد. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد. خواب آلودگی شما به احتمال زیاد ناشی از مصرف پوکساکیم است . پوکساکیم از دسته داروهای آرامبخش است که می تواند باعث وابستگی شود. فلوکستین نیز انتخاب چندان مناسبی برای شما نیست چرا که می تواند به تشدید اضطراب در روزهای اولیه مصرف دارو بیانجامد. بنابراین لازم است داروهای مناسب تری برای شما تجویز گردد و توصیه می کنم برای این منظور به روانپزشک مراجعه داشته باشید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قرص پروپرانولول یک بتابلاکر است که در کنترل ضربان قلب نامنظم و تپش قلب مؤثر است. فلوکستین یک داروی آنتی‌دپرسانت است که معمولاً برای درمان اختلالات اضطراب مصرف می‌شود. پوکساکیم یک ضد افسردگی از گروه SSRI است که ممکن است در درمان برخی از مشکلات روانی همچون افسرده‌گی مؤثر باشد. این داروها باید طبق توصیه پزشک مصرف شوند و از قطع خودسرانه آن‌ها خودداری شود. عوارض جانبی ممکن شامل گیجی و خوابالودی است. در صورت بزرگنمایی یا حساسیت نسبت به داروها، باید به پزشک مراجعه و مشورت کرد.