آیا استرس باعث بالا رفتن پرولاکتین خون می شود؟ با سلام ارتباط اثبات شده ای وجود ندارد در مورد نازایی می تواند تاثیر گذار باشد باید کم شود. سلام باید تحت نظر باشید و بعد از کنترل استرس و پرولاکتین جهت تخمکگذاری دارو مصرف کنید.. سلام، خیر ارتباطی وجود ندارد، اما بهر حال از آنجا که استرس روی باروری افراد تاثیرگذار است در صورتیکه میزان تنشهای شما زیاد است بایستی از نظر کنترل اضطراب توسط روانپزشک ویزیت شوید..

بالا , پرولاکتین , استرس

سلام خیلی ممنون ازسایت خوبتون یه سوال داشتم آیااسترس باعث بالارفتن پرولاکتین خون میشه؟ من متاسفانه مرتب حتی یه چیزکوچولوذهنمودرگیرمیکنه استرس میگیرم پرولاکتینم رو ۹۲۵هست درصورتی ک باید۴۲۶باشه دارم قرص استفاده میکنم میخاستم بدونم استرس باعث تشدیدش میشه؟ واینکه این اندازه ازپرولاکتین باعث نازایی میشه؟ جلوگیری نداشته باشیم حامله نمیشم؟ ممنون میشم پاسخ بدین

3
1

آیا استرس باعث بالا رفتن پرولاکتین خون می شود؟ بالا , پرولاکتین , استرسبا سلام ارتباط اثبات شده ای وجود ندارد در مورد نازایی می تواند تاثیر گذار باشد باید کم شود

0

آیا استرس باعث بالا رفتن پرولاکتین خون می شود؟ بالا , پرولاکتین , استرسسلام باید تحت نظر باشید و بعد از کنترل استرس و پرولاکتین جهت تخمکگذاری دارو مصرف کنید.

0

آیا استرس باعث بالا رفتن پرولاکتین خون می شود؟ بالا , پرولاکتین , استرسسلام، خیر ارتباطی وجود ندارد، اما بهر حال از آنجا که استرس روی باروری افراد تاثیرگذار است در صورتیکه میزان تنشهای شما زیاد است بایستی از نظر کنترل اضطراب توسط روانپزشک ویزیت شوید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، استرس می‌تواند سطح پرولاکتین را افزایش دهد. پرولاکتین یک هورمون است که توسط غده آنتریور پیتویتاری (قسمت جلویی غده پیتویتاری در مغز) ترشح می‌شود و استرس می‌تواند باعث افزایش ترشح این هورمون شود. در مورد اثرات افزایش پرولاکتین بر نازایی، زمانی که سطح پرولاکتین بالای حد نرمال باشد، می‌تواند قاعدگی را بی‌نظم کند و باعث کاهش فراوانی تخمک‌گذاری (بالا بردن فاصله بین دوره‌های قاعدگی) شود. این مسئله می‌تواند احتمال بارداری را کاهش دهد.

بله، استرس می‌تواند یکی از عوامل افزایش سطح پرولاکتین در خون باشد. پرولاکتین یک هورمون است که توسط غده هیپوفیز در مغز ترشح می‌شود و نقش مهمی در فرآیندهای باروری و چرخه قاعدگی دارد. هنگام استرس، هورمون‌های استرس مانند کورتیزول و آدرنالین ترشح می‌شوند که می‌تواند به طور غیرمستقیم بر سطح پرولاکتین تأثیر بگذارد و میزان آن را افزایش دهد. سطح بالا و غیرطبیعی پرولاکتین، که به عنوان هایپرپرولاکتینمی شناخته می‌شود، می‌تواند منجر به مشکلاتی از جمله بی‌نظمی قاعدگی و نازایی شود. با این حال، عوامل دیگری نیز می‌توانند باعث افزایش سطح پرولاکتین شوند از جمله مصرف برخی داروها، کم‌کاری تیروئید و مشکلات غده هیپوفیز. اندازه‌ای از پرولاکتین که اشاره کرده‌اید (925) بالاتر از میزان طبیعی است و می‌تواند نیاز به بررسی دقیق‌تر و نظر پزشک متخصص داشته باشد. مصرف دارو به منظور کاهش سطح پرولاکتین زیر نظر پزشک می‌تواند کمک‌کننده باشد. برای افزایش احتمال بارداری و بهبود کیفیت زندگی، مدیریت استرس و پیروی از روش‌های آرام‌سازی نظیر یوگا، مدیتیشن و ورزش نیز موثر است. جهت راهکارهای درمانی و بررسی بیشتر، مشاوره با پزشک زنان و زایمان برای تنظیم دقیق درمان توصیه می‌شود.