آیا لووتیروکسین ریزش مو می آورد؟ سلام. خود کم کاری تیروئید باعث ریزش مو میشه و باید مرتب سطح هورمون تیروئید چک بشه. همینطوری مصرف مکمل کمکی نمیکنه. اول باید بررسی انجام بشه از لحاظ کمبود مواد مغذی مثل آهن و ویتامین دی. از لحاظ طبع که معمولا در افراد دچار کم کاری تیروئید سرد میشه و سایر موارد. سلام. بله بیماری کم کاری تیروئید موجب ریزش مو می شود ولی پس از مصرف داروی لوووتیروکسین لازم است که حتما دارو مرتب و طبق دستور متخصص مصرف شود و ماهی یکبار آزمایشات انجام شود چرا که تا زمان کنترل شدن بیماری، ریزش مو می تواند ادامه دار باشد ولی پس از اینکه بیماری با دارو کنترل شد، ریزش مو نیز برطرف می شود..

ریزش , موی , ریزش مو , لووتیروکسین

ریزش موی شدید دارم دکتر رفتم محلول سینره و زینک،اهن و بیوتین داده که دو ماه استفاده کردم ولی تاثیر نداشت.کم کاری تیرویید دارم بعد از سه ماه از مصرف لووتیروکسین ریزش بسیار شدید گرفتم ابرو یا شاید مژه هام هم میریزه. دکتر پوست و مو تو یه سایتی گفته بود این قرص بعد از حدود سه ماه ریزش ایجاد میکنه.یه مقاله پزشکی گفته بود لوو تیروکسین،دی اچ تی رو بالا می بره وباعث ریزش میشه.چه ازمایشاتی بدم که علت روشن بشه؟به دکتر خوب دسترسی ندارم.اگر قرص یا سرم حاوی سائوپالمتو استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟

2
-2

آیا لووتیروکسین ریزش مو می آورد؟ ریزش , موی , ریزش مو , لووتیروکسینسلام. خود کم کاری تیروئید باعث ریزش مو میشه و باید مرتب سطح هورمون تیروئید چک بشه. همینطوری مصرف مکمل کمکی نمیکنه. اول باید بررسی انجام بشه از لحاظ کمبود مواد مغذی مثل آهن و ویتامین دی. از لحاظ طبع که معمولا در افراد دچار کم کاری تیروئید سرد میشه و سایر موارد

-1

آیا لووتیروکسین ریزش مو می آورد؟ ریزش , موی , ریزش مو , لووتیروکسینسلام. بله بیماری کم کاری تیروئید موجب ریزش مو می شود ولی پس از مصرف داروی لوووتیروکسین لازم است که حتما دارو مرتب و طبق دستور متخصص مصرف شود و ماهی یکبار آزمایشات انجام شود چرا که تا زمان کنترل شدن بیماری، ریزش مو می تواند ادامه دار باشد ولی پس از اینکه بیماری با دارو کنترل شد، ریزش مو نیز برطرف می شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لووتیروکسین یک دارو برای درمان کم کاری تیروئید است و گاهی اوقات می تواند به عنوان عارضه ریزش مو را تسریع کند. با این حال، این ریزش مو معمولاً موقتی است و با تنظیم مجدد سطح تیروئید بهبود می یابد. افزایش DHT نیز می تواند در ریزش مو نقش داشته باشد؛ بنابراین، استفاده از محصولات حاوی سائوپالمتو (که یک مهارکننده DHT است) ممکن است مفید باشد. اما قبل از تغییر رژیم دارویی خود، با پزشک خود مشورت کنید. ازمایشاتی مانند CBC، ازمایش فریتین و ازمایش هورمون های تیروئید می تواند به روشن شدن علت ریزش مو کمک کند.

لووتیروکسین یکی از داروهایی است که معمولاً برای درمان کم‌کاری تیروئید تجویز می‌شود. این دارو به تنظیم سطح هورمون‌های تیروئیدی بدن کمک می‌کند. با این حال، در برخی موارد مصرف لووتیروکسین ممکن است با ریزش مو همراه باشد. این موضوع معمولاً ناشی از تأثیر مستقیم دارو نیست، بلکه به تغییرات هورمونی در بدن هنگام تنظیم سطح هورمون‌ها بازمی‌گردد. برای شناسایی علت دقیق ریزش مو، انجام یک سری آزمایشات نظیر آزمایش سطح TSH، T3 و T4، آهن، ویتامین D و روی توصیه می‌شود. همچنین، با پزشک خود درباره احتمال تغییر دوز داروها یا استفاده از ترکیبات حمایتی مانند سائوپالمتو مشورت کنید، زیرا این ترکیبات ممکن است در برخی افراد مؤثر باشد ولی حتماً باید تحت نظر پزشک مصرف شوند. در صورتی که به متخصص پوست یا غدد دسترسی ندارید، می‌توانید از طریق مشاوره‌های آنلاین و تله‌مدیسین از نظرات تخصصی بهره‌مند شوید.