هماتوم چیست - شروع میشه سونو رفتم گفت هماتوم داری تا چند هفته ازبین؟

سلام هفته ۲۰ بارداری هستم خونریزی دارم خون میاد بعد قطع میشه دوباره شروع میشه سونو رفتم گفت هماتوم داری تا چند هفته ازبین میره العان تحت نظر در بیمارستان هستم آیا براجنین خطر ناک نیست ? ممنون.

-1

سلام خونریزی در پشت جفت اتفاق افتاده است. تحت نظر دقیق باشید . اکثر اوقات با مراقبت صحیح خطری برای مادر و جنین ایجاد نخواهد شد. مدت زمان قطع خونریزی و جذب هماتوم قابل پیش بینی دقیق نیست. با سونوگرافی پیگیری انجام میشود.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام به تجمع خون هماتوم گفته میشود که این تجمع در حال حاضر پشت جفت است وامکان جذب آن بستگی به سایز آن واستراحت شما دارد . از نزدیکی وکارهای سنگین اجتناب کنید مایعات مصرف کنید بله امکان خطر وسقط وجود دارد

دکتر فاطمه فخارمقدم

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازاییدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر فاطمه فخارمقدم
-1

این هماتومها به مرور جذب مشوند استراحت کنید. ولی ریسک سقط هم هست از شیاف پروژسترون اسنفاده کنید

دکتر شروین افصحی

جراح و متخصص زنان زایمان نازاییجراح تخصصی زیبایی زنان
دکتر شروین افصحی
-1

سلام در صورت هماتوم احتمال سقط وجود داره تا قطع کامل خونریزی باید بستری باشین ،در منزل هم استراحت کنین و نزدیکی نداشته باشین تا احتمال جذب هماتوم افزایش پیدا کنه و خطر سقط کم بشه

دکتر لاله صادقی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر لاله صادقی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

هماتوم، یا خونریزی داخلی، در بارداری می تواند اتفاق بیافتد ولی نیازی به نگرانی بیش از حد نیست. این وضعیت معمولاً به صورت خودکار در مدت چند هفته درمان می شود. با این حال، باید به طور منظم مورد بازرسی قرار گیرید تا مطمئن شوید که همه چیز طبیعی است. به یاد داشته باشید، در صورت شدید شدن خونریزی یا داشتن درد شدید، باید فوراً به بیمارستان بروید. این وضعیت ممکن است خطر آور باشد اگر مدیریت نشود، اما با مراقبت های مناسب، شما و نوزاد شما باید سالم باشند.

هماتوم در بارداری معمولاً به علت جمع شدن خون در میان لایه‌های دیواره رحم اتفاق می‌افتد و می‌تواند منجر به خونریزی واژینال شود. این حالت ممکن است برای برخی از زنان در هفته‌های ۲۰ بارداری یا حتی زودتر رخ دهد. معمولاً هماتوم‌ها بدون نیاز به مداخله خاصی بهبود می‌یابند و تنها توصیه می‌شود که مادر تحت نظارت منظم پزشک خود باشد. همچنین، در برخی موارد، استراحت کافی و اجتناب از فعالیت‌های سنگین می‌تواند به کاهش خطرات کمک کند. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که بسیاری از هماتوم‌های دوره بارداری تأثیر مستقیم و طولانی مدتی روی جنین ندارند. با این حال، مهم است که هر گونه تغییرات در علائم و یا شدت خونریزی را به پزشک گزارش دهید. تحت نظر بودن شما در بیمارستان نشانه‌ی خوبی است که مراقبت‌های لازم انجام می‌شود تا از هرگونه خطر احتمالی برای جنین جلوگیری شود.