آیا شیره انگور و خرما برای نوزاد 6 ماهه مناسب است؟ انگور اصلا ندید اونم از بعد 12 ماهگی میتونید شروع کنید اگر میخوایید شیرین بشه میتونید 1 حبه قند بندازید خرما رو هم از بعد 10 ماهگی له شده کم میتونید بدید فعلا سوپ فرنی فقط و حریره بادوم2.

انگور , شیره , شیره انگور , خرما

سلام. پسرم ۶ماهش هست میخوام غذای کمکیش رو شروع کنم. از اونجایی که میگن عسل بعد از یکسالگی برای کودک مجاز هست و شکر هم چندان خاصیتی ندارد، آیا میتونم تو فرنی دو سه قطره شیره انگور بریزم؟ هم بی مزه بودن ارد برنج رو از بین ببره هم ابنکه مغذی بشه. سوال بعدی اینکه خرما رو از کی میتونم به نوزادم بدم.مغذی بودن غذای کمکی برای نوزادم واقعا برام مهمه. دوست ندارم فقط برای اینکه سیر بشه بهش غذا بدم.

1
-3

آیا شیره انگور و خرما برای نوزاد 6 ماهه مناسب است؟ انگور , شیره , شیره انگور , خرماانگور اصلا ندید اونم از بعد 12 ماهگی میتونید شروع کنید اگر میخوایید شیرین بشه میتونید 1 حبه قند بندازید خرما رو هم از بعد 10 ماهگی له شده کم میتونید بدید فعلا سوپ فرنی فقط و حریره بادوم2

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

شیره انگور به عنوان یک شیرین کننده طبیعی، پر از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند به سلامتی کلی نوزاد شما کمک کند. اما برخلاف عسل، خطر باتولیسم نوزادانه وجود ندارد، پس می‌توانید از آن در غذای نوزاد خود استفاده کنید. از سوی دیگر، خرما می‌تواند یک منبع خوب انرژی و فیبر باشد. اما برای نوزاد 6 ماهه شما، مزیت بزرگ خرما فیبر بالا آن است. فیبر می‌تواند باعث بهبود سیستم گوارشی نوزاد شما شود. بنابراین، می‌توانید خرما را به صورت خوراکی کمکی اضافه کنید.

شیره انگور به دلیل داشتن قند طبیعی و برخی ویتامین‌ها می‌تواند در مقادیر بسیار کم به عنوان شیرین‌کننده برای نوزادان بالای 6 ماه در نظر گرفته شود، اما توصیه می‌شود ابتدا با پزشک کودک خود مشورت کنید. همچنین باید توجه داشته باشید که شیرینی‌های طبیعی مانند شیره ممکن است باعث تحریک معده یا مشکلات گوارشی در نوزادان شوند. برای دادن خرما به نوزاد، ابتدا منتظر بمانید تا نوزاد به سن 9 تا 12 ماهگی برسد و مقاومت بیشتری در برابر غذاهای جامدتر پیدا کند. خرما منبع خوبی از آهن و فیبر است، اما باید به صورت پوره یا نرم‌شده مصرف شود تا نوزاد بتواند آن را هضم کند. اطمینان حاصل کنید که هیچ گونه تکه‌های بزرگ‌تری که ممکن است باعث خفگی شود در غذا باقی نمانده باشد. بهترین رویکرد در تغذیه نوزاد، معرفی تدریجی غذاهای جدید و مراقبت از بروز هرگونه واکنش‌های آلرژیک است. همواره توصیه می‌شود که هر نوع تغییر در رژیم غذایی نوزاد با مشاوره یک متخصص اطفال صورت گیرد.