اگر کیسه صفرام نداشته باشیم سنگ صفراوی دوباره در مجاری تشکیل می شود؟ این ها سنگ هایی هستند که از قبل در کیسه صفرا وجود داشته و در حین عمل وارد مجرای صفرا شده و باقی مانده .. غیر از سنگ های باقیمانده این دردها ممکن است علت دیگری داشته باشد که با بررسی رادیولوژیک و احتمالا ERCP علت درد مشخص خواهد شد .. سلام با این فاصله از جراحی سنگها معمولا به صورت اولیه در خود مجرا تشکیل میشه و نه از کیسه صفرا سنگ رو با چه روشی خارج کردند؟ اندوسکوپی؟ لطفا مدارکتون رو ارسال کنین و توضیح بیشتری راجع به نوع درد بفرمایید.

کیسه , صفرام , کیسه صفرا , سنگ صفرا

دوسال پیش کیسه صفرام رو برداشتم شش ماه پیش سنگ۷ میلی از مجرا در آوردیم الان دوباره درد های مشابه دارم آیا امکان دوباره سنگ مجاری صفراوی وجود دارد؟
------

3
9

اگر کیسه صفرام نداشته باشیم سنگ صفراوی دوباره در مجاری تشکیل می شود؟ کیسه , صفرام , کیسه صفرا , سنگ صفرااین ها سنگ هایی هستند که از قبل در کیسه صفرا وجود داشته و در حین عمل وارد مجرای صفرا شده و باقی مانده .

-2

اگر کیسه صفرام نداشته باشیم سنگ صفراوی دوباره در مجاری تشکیل می شود؟ کیسه , صفرام , کیسه صفرا , سنگ صفراغیر از سنگ های باقیمانده این دردها ممکن است علت دیگری داشته باشد که با بررسی رادیولوژیک و احتمالا ERCP علت درد مشخص خواهد شد .

5

اگر کیسه صفرام نداشته باشیم سنگ صفراوی دوباره در مجاری تشکیل می شود؟ کیسه , صفرام , کیسه صفرا , سنگ صفراسلام با این فاصله از جراحی سنگها معمولا به صورت اولیه در خود مجرا تشکیل میشه و نه از کیسه صفرا سنگ رو با چه روشی خارج کردند؟ اندوسکوپی؟ لطفا مدارکتون رو ارسال کنین و توضیح بیشتری راجع به نوع درد بفرمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، حتی پس از برداشت کیسه صفرا، احتمال دوباره تشکیل سنگ در مجاری صفراوی وجود دارد. علت این امر غالباً به میزان کلسترول در بدن برمیگردد که می تواند سبب تشکیل سنگ شود. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و بررسی های لازم را انجام دهید. منظم بودن در رژیم غذایی سالم و ورزش می تواند در پیشگیری از تشکیل سنگ مجدد کمک کند.

پس از جراحی برای برداشتن کیسه صفرا، به نام کوله‌سیستکتومی، هنوز امکان تشکیل سنگ‌های صفراوی در مجاری صفراوی باقی می‌ماند. این سنگ‌ها می‌توانند باعث ایجاد درد و مشکلات مشابهی شوند که پیش از جراحی تجربه کرده‌اید. این پدیده به نام سنگ‌های مجاری صفراوی (یا کولدکولیتیاسیس) شناخته می‌شود. برخی علل شامل تغییرات در ترکیب صفرا و جریان صفرا بعد از جراحی است. اگر دوباره دردهای مشابهی مانند درد زیر دنده راست یا پشت داشته باشید، نیاز به بررسی بیشتر توسط پزشک متخصص است. در این وضعیت، انجام آزمایش‌های تصویربرداری مانند سونوگرافی یا MRCP برای تشخیص سنگ‌های جدید ممکن است مورد نیاز باشد. درمان ممکن است شامل اندوسکوپی، جراحی دارد که به وسیله آن سنگ‌ها برداشته می‌شوند. مشورت با پزشک متخصص گوارش الزامی است.